Door kennis en ervaring, heb ik van mijn hobby’s en interesses mijn werk gemaakt. Wat is er mooier dan dat!

Sporten is altijd mijn hobby geweest, en nog steeds weet ik mezelf uit te dagen en nieuwe doelen te stellen. Zo was ik in 2017, 2 dame bij het Zorg en Zekerheid Circuit en heb ik op 23 juni 2019, mijn eerst 1/8 triathlon gedaan. Als ik een doel voor ogen heb, maak ik altijd een trainingsschema en zorg ik dat mijn voedingspatroon en rustmomenten goed in balans zijn. Dit doe ik ook voor mijn cliënten.

Ik begeleid mensen naar fysiek en mentaal gezond leven zodat ze zich gelukkiger, fitter en sterker voelen. Beginnende en ervaren sporters, zoals hardlopers en fietsers help ik om hun techniek en prestaties te verbeteren, maar vooral ook plezier te hebben.

De opleidingen die ik heb gevolgd hebben mij veel gebracht. Doordat ik anders ben gaan eten en sporten voel ik mij fitter, ben ik gezonder, vetmassa kwijt (afgevallen), zijn mijn sportresultaten als hardloper en fietser verbeterd. Ook weet ik beter de balans te vinden tussen in- en ontspanning.

In mijn begeleiding staan naast professionaliteit, aandacht, plezier en veiligheid centraal. 

Ik ben enthousiast, sensitief, integer, betrouwbaar, creatief, actief, ondernemend en zorgzaam. Daarnaast heb ik veel levenservaring en vind ik plezier en humor belangrijk.

Mijn cliënten omschrijven mij als een coach die goed kijkt naar wat bij de cliënt past. “Je krijgt echt advies op maat”. “De groepen zijn klein en er wordt goed gelet of ik de oefeningen goed uitvoer”

Naast het persoonlijk begeleiden bij afvallen en het geven van groepslessen, denk ik met organisaties mee hoe het werkgeluk en de duurzame inzetbaarheid van medewerkers bevorderd kan worden. Ook geef ik bij bedrijven workshops en trainingen. Momenteel werk ik tevens als vitaliteitsmedewerker in de Jeugdzorg.

Wil je een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek (gratis), of wil je meer informatie? Bel of WhatsApp  06 – 40865237 of mail: Vitaalleeuw@outlook.com

 

Opleidingen/ specialisaties:

  • Hardlooptrainer (AALO)
  • Functional Personal Trainer (NASM en EHFA)
  • Gewichtsconsulent/Voedingscoach (BGN)
  • Hart & vaatziekten voeding en bewegen
  • Gewichtstoename tijdens de menopauze
  • Osteoporose voeding en bewegen
  • HBO Organisatie Verandering en Coaching
  • Teamcoaching

 Opdrachtgevers:

Jeugdbescherming west, Vlietkinderen, Stichting Kompassie, Therapeutisch Centrum, Rotterdams Philharmonisch Orkest,

The Haque Road Runners, BikingXP, Active Ladies, GymPass