Door kennis en ervaring, heb ik van mijn hobby en interesse mijn werk kunnen maken. Wat is er mooier dan dat!

Ik volg nu mijn hart en begeleid mensen naar fysiek en mentaal gezond leven zodat ze zich gelukkiger, fitter en sterker voelen.

Na een reorganisatie kwam mijn functie van directiesecretaresse te vervallen en heb ik het roer omgegooid. Ik heb mijn droom waar kunnen maken, het starten van een eigen praktijk. Waar ik mensen kan helpen met mijn kennis en ervaring.

De opleidingen die ik heb gevolgd hebben mij veel gebracht. Doordat ik anders ben gaan eten en sporten voel ik mij fitter, ben ik gezonder, vetmassa kwijt (afgevallen), zijn mijn sportresultaten verbeterd en heb ik geen blessures. Ook weet ik beter de balans te vinden tussen in- en ontspanning.

In mijn begeleiding staan naast professionaliteit, aandacht, plezier en veiligheid centraal. 

Ik ben enthousiast, sensitief, integer, betrouwbaar, creatief, actief, ondernemend en zorgzaam. Daarnaast heb ik veel levenservaring en vind ik plezier en humor belangrijk.

Mijn cliënten omschrijven mij als een coach die goed kijkt naar wat bij de cliënt past. “Je krijgt echt advies op maat”.

Naast het persoonlijk begeleiden van mensen denk ik met organisaties mee hoe het werkgeluk en de duurzame inzetbaarheid van medewerkers bevorderd kan worden. Ook geef ik bij bedrijven workshops en trainingen.

Wil je een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek (gratis), of wil je meer informatie? Bel 06 – 40865237 of mail: Vitaalleeuw@outlook.com

 

Opdrachtgevers:

Rotterdams Philharmonisch Orkest, Active Ladies, Jeugdbescherming west, Stichting Kompassie, GymPass, The Haque Road Runners, BikingXP, Therapeutisch Centrum.

 

Opleidingen/ specialisaties:

  • Osteoporose
  • Hart & vaatziekten en voeding
  • Gewichtstoename tijdens de menopauze
  • Functional Personal Trainer (NASM en EHFA)
  • Gewichtsconsulent/Voedingscoach (BGN)
  • HBO Organisatie Verandering en Coaching
  • Teamcoaching