Wil je:

 • Afvallen (vetmassa kwijtraken)
 • Je beter voelen tijdens de overgang
 • Gezonder en fitter worden
 • Samen met je partner of vriend(in) afvallen
 • Geen dieet en calorieën tellen
 • Een voedingspatroon wat bij jouw leefstijl past
 • Aankomen

Neem dan contact op voor het maken van een gratis kennismaking gesprek (7 dagen per week van 8:00 tot 22:00 uur) of meer informatie: 06 408 652 37

of via: contact

 

Ik ga samen met jou aan de slag om jouw doel(en) met een goed resultaat te bereiken en te behouden. Dat doe ik op een manier wat bij jou past zodat je het ook zonder mijn hulp kan.

Persoonlijke begeleiding:

Na de kennismaking volgt een intake gesprek en ga ik je meten en wegen. Ik doe dit met een bio-impedantie weegschaal, bloeddrukmeter en door middel van handmatige metingen. Aan de hand van deze gegevens, maak ik een plan en gaan we samen op weg naar het behalen van jouw doel.

Workshops:

Aan groepen geef ik workshops waar je nog meer geïnformeerd wordt over wat voeding voor jou kan betekenen. Bij tarieven kan je zien welke workshops er zijn.

Zit je bijvoorbeeld in de overgang, of wil je goed voorbereid zijn, dan is het erg leuk om met gelijkgestemde dames de workshop “Hoe overleef ik de overgang” te volgen.

Deze start in maart 2017 en wordt in Voorburg gegeven.

foto van Vitaalleeuw.nl.

Workshop voor vrouwen!

“Hoe overleef ik de overgang”

 Je krijgt informatie, tips en tricks waar je gelijk mee aan de slag kan.

Zo ziet het programma eruit:

 1. Kennismaken en algemene informatie over de overgang. We bespreken overgangsklachten als opvliegers, gewichtstoename, stemmingswisselingen, hartkloppingen en slecht slapen. Maar ook de minder bekende klachten komen aan bod. Je krijgt de eerste adviezen.
 2. Je krijgt voedingsadvies, en we bespreken recepten. Ook krijg je een door mij gemaakte, gezonde traktatie.
 3. Bewegen is voor iedereen gezond, maar welke oefeningen zijn voor jou juist goed tijdens de overgang? Ik ga jou dit vertellen en laten ervaren. Gezamenlijk gaan we ook een aantal oefeningen doen, die ik per persoon passend maak.
 4. In deze levensfase gebeurt er veel in het leven van de vrouw, en hoe ga je daar nou zo ontspannen mogelijk mee om? Ik geef je handvatten en we gaan dit ervaren met ademhalingsoefeningen en Mindfulness.

Als extra krijg je bij deze workshop een persoonlijk consult van 30 min. Je kan dan ook je bloeddruk en vetpercentage laten meten.

 Investering:

€ 85,- voor 4 avonden (60 a 90 min.), inclusief een persoonlijk consult.

Locatie:

Cultureel centrum Agora

Fonteynenburghlaan 11

2275 CZ Voorburg

 

Alle workshops die ik geef zijn voor kleine groepen.

Voor bedrijven maak ik workshops op maat.

Voor het maken van een afspraak of meer informatie: 06-408 652 37 of via: contact