Wil je :

  • Afvallen of aankomen
  • Geen dieet en calorieën tellen
  • Je fitter voelen

Wat gaan we doen:

Als we kennis hebben gemaakt en besloten hebben om samen van start te gaan, krijg je van mij een intakeformulier en maken we een afspraak voor een intake gesprek. Tijdens het intakegesprek bepalen we samen hoe jouw coachingstraject eruit gaat zien. We gaan samen aan de slag om jouw doel(en) met een goed resultaat te bereiken en te behouden. Dat doe ik op een manier wat bij jou past zodat je het ook zonder mijn hulp kan.

De begeleiding die ik je kan geven zijn persoonlijke consulten (met veel makkelijk toepasbare tips), sport/beweeglessen en digitale begeleiding. Meer informatie : 06-40865237 of via: info@vitaalleeuw.nl

 

Voor werkgevers:

Bij bedrijven geef ik medewerkers een health check, waar we de bloeddruk, vetpercentage, middelomtrek en spiermassa wordt gemeten, organiseer ik in samenwerking met de medewerkers activiteiten die de vitaliteit van de medewerkers bevordert en de duurzame inzetbaarheid vergroot wordt. Soms kunnen kleine aanpassingen al veel positieve gevolgen hebben ter bevordering van de vitaliteit, werkgeluk en duurzame inzetbaarheid van medewerker.

Ik kom graag vrijblijvend langs om te kijken wat ik voor uw organisatie kan betekenen.

voeding