Wil je:

  • Werken aan een gezonde leefstijl
  • Afvallen of aankomen
  • Gezonder en fitter worden
  • Geen dieet en calorieën tellen
  • Sportprestatie verbeteren
  • Een voedingspatroon wat bij jouw leefstijl past

Dan ben je bij mij aan het goede adres!

Meer informatie : 06-40865237 of via: contact

Ik ga samen met jou aan de slag om jouw doel(en) met een goed resultaat te bereiken en te behouden. Dat doe ik op een manier wat bij jou past zodat je het ook zonder mijn hulp kan.

Vergoedingen voor BGN-gewichtsconsulent

Ook in 2019 wordt de BGN-gewichtsconsulent vergoed door groot aantal zorgverzekeraars. Via de link : Vergoedingen zorgverzekering zie je welke zorgverzekeraars de consulten van de BGN-gewichtsconsulent (gedeeltelijk) vergoeden. Als je op de betreffende zorgverzekeraar klikt, kun je lezen welke vergoeding er wordt gegeven. Je kunt de voorwaarden terugvinden in jouw eigen verzekeringspolis.

Persoonlijke begeleiding:

Na de kennismaking volgt een intake gesprek en ga ik je meten en wegen. Ik doe dit met een bio-impedantie weegschaal, en door middel van handmatige metingen. Aan de hand van deze gegevens, maak ik een plan en gaan we samen op weg naar het behalen van jouw doel.

De begeleiding die ik je kan geven zijn persoonlijke consulten (met veel makkelijk toepasbare tips), sport/beweeglessen en digitale begeleiding.

Voor werkgevers:

Voor bedrijven coach ik medewerkers, organiseer ik vitaliteitsprojecten, denk ik mee hoe het werkgeluk van de medewerkers bevordert kan worden en de duurzame inzetbaarheid vergroot kan worden.

Ik kom graag vrijblijvend langs om te kijken wat ik voor jou of jouw organisatie kan betekenen.

voeding