Wil je:

 • Gezellig samen buiten bewegen of sporten onder professionele begeleiding
 • Gezonder en fitter worden
 • Afvallen (vetmassa kwijtraken)
 • Gezond (leren) hardlopen
 • Personal training in een privéruimte, thuis of buiten.
 • Je beter voelen tijdens de overgang
 • Vitaal oud worden
 • Trainen voor een doel

Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek is 06 408 652 37

(7 dagen per week van 8:00 tot 22:00 uur) of via: contact

Groepslessen:

 • Wandelen met functionele oefeningen (GymWalk)

Wil je graag met een groep buiten bewegen, dan is GymWalk misschien wel iets voor jou. We gaan wandelen en tussendoor doen we oefeningen. Iedereen kan hier aan meedoen. Erg geschikt voor mensen die niet kunnen of willen springen en rennen, en voor ouderen. Tevens als hersteltraining na een wedstrijd of ziekte.

 • Gezond hardlopen met functionele oefeningen

Wil je beginnen met hardlopen, of loop je al een tijdje voor jezelf? Dan is de hardloopgroep echt iets voor jou. Je leert de juiste techniek, functionele coördinatie en krachtoefeningen, en je uithoudingsvermogen op te bouwen. Samen lopen motiveert en is erg gezellig. Heb je een doel voor ogen, dan kan ik je helpen om dat te realiseren door het voor jou op maat maken van een trainingsschema. Ook zijn er mogelijkheden om je bloeddruk en vetpercentage te laten meten.

In mei starten we weer met een nieuwe groep!

 

 • Functional trainen

Wat is functionele training?

Functional Training is het best te beschrijven als het trainen van diverse oefeningen waarmee de sporter leert omgaan met zijn eigen lichaam in al zijn vormen van beweging. Experts zeggen: Functional Training is het trainen van beweging, niet van spiermassa.

Waarom Functional Trainen?

In het dagelijks leven word je constant geconfronteerd met verschillende bewegingen: opstaan, lopen/ rennen naar de bus, iets oppakken, weg zetten, opruimen etc. Door op een functionele manier te trainen leer je beter om te gaan met bewegingen die weer op hun beurt grote waarde hebben in je dagelijkse leven. Het bootst bewegingen na die het lichaam kent en dat gebeurt niet op een apparaat. Denk er maar eens over na hoe vaak duw jij iets zittend weg? Maar waar het bij de meeste mensen om gaat is natuurlijk het krijgen van een mooi strak en gezond lichaam. Door op een functionele manier te trainen zul je dit sneller realiseren! Je zult naast het ontwikkelen van een goede spier functionaliteit sneller afvallen, sneller een strakke buik ontwikkelen en dat allemaal op een leuke manier!

Vaak wordt beweerd dat trainen zonder toestellen minder veilig zou zijn in vergelijking tot het werken op ‘gestuurde’ fitnesstoestellen, maar niets blijkt minder waar. De nieuwe trend in de fitnesswereld verplaatst zich dan ook naar de ‘functionele training’. Functionele training is een trainingsvorm gericht op het ontwikkelen van deze bewegingsvaardigheden. Vaardigheden die een bijdrage leveren aan de kwaliteit van ons leven, prestaties verbeteren en blessures voorkomen.

Functioneel trainen kan niet iedereen zomaar even doen, er is goede professionele hulp bij nodig die ik jou kan bieden.

 

Workshops

Alle workshops die ik geef zijn voor kleine groepen.

Bij tarieven kun je zien welke workshops er zijn. Voor bedrijven maak ik workshops op maat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

http://www.fitness-info.nl/leidschendam-voorburg-wassenaar-zoeterwoude

 

hardlopen