• Kracht en mobiliteit oefeningen

Woensdagavond 19:30 uur, locatie sportveld tegenover verzorgingshuis De Mantel, Klaverweide te Voorburg.

Wat doen we:

Oefeningen (kracht, balans, mobiliteit, pilates, yoga) voor het gehele lichaam, op een matje en zonder materialen. Heerlijk buiten in een rustige groene omgeving. Iedereen kan op zijn niveau meedoen. Op 1 1/2 meter afstand.

Meld je nu aan voor een gratis proefles. Bel/ whatsapp 06 408 652 37 of mail info@vitaalleeuw.nl

Daarna betaal je per les, geen abonnement.

 

  • Hardlooptrainingen (voor beginnende en ervaren hardlopers)

Zondagochtend 9:30 uur, Voorburg

Wat doen we:

Interval en techniek in Voorburg/Leidschendam.

Af en toen doen we een duurloop op wisselende locaties. Zoals bos, duinen en/of strand.

Meld je nu aan voor een gratis proefles. Bel/ whatsapp 06 408 652 37 of mail info@vitaalleeuw.nl 

Daarna betaal je per les, geen abonnement.

  • Personal training

De personal trainingen kunnen op verschillende buiten locaties plaatsvinden, passend bij jouw wensen en doel. Er kan voor jou een trainingsschema op maat gemaakt worden en kan je voedingsadvies krijgen.

Tijdens mijn trainingen komen functionele oefeningen aan bod. Verderop lees wat functional trainen is.

De trainingen die ik geef zijn functioneel, maar wat is dat nou eigenlijk?

Functional Training is het best te beschrijven als het trainen van diverse oefeningen waarmee de sporter leert omgaan met zijn eigen lichaam in al zijn vormen van beweging. Functional Training is het trainen van beweging, niet van spiermassa. We maken dan ook geen gebruik van Fittnesstoestellen in een sportschool.

Waarom Functional Trainen?

In het dagelijks leven word je constant geconfronteerd met verschillende bewegingen: opstaan, lopen/ rennen naar de bus, iets oppakken, weg zetten, opruimen etc. Door op een functionele manier te trainen leer je beter om te gaan met bewegingen die weer op hun beurt grote waarde hebben in je dagelijkse leven. Het bootst bewegingen na die het lichaam kent en dat gebeurt niet op een apparaat. Denk er maar eens over na hoe vaak duw jij iets zittend weg? Maar waar het bij de meeste mensen om gaat is natuurlijk het krijgen van een mooi strak en gezond lichaam. Door op een functionele manier te trainen zul je dit sneller realiseren! Je zult naast het ontwikkelen van een goede spier functionaliteit sneller afvallen, sneller een strakke buik ontwikkelen en dat allemaal op een leuke manier!

Vaak wordt beweerd dat trainen zonder toestellen minder veilig zou zijn in vergelijking tot het werken op ‘gestuurde’ fitnesstoestellen, maar niets blijkt minder waar. De nieuwe trend in de fitnesswereld verplaatst zich dan ook naar de ‘functionele training’. Functionele training is een trainingsvorm gericht op het ontwikkelen van deze bewegingsvaardigheden. Vaardigheden die een bijdrage leveren aan de kwaliteit van ons leven, prestaties verbeteren en blessures voorkomen.

Functioneel trainen kan niet iedereen zomaar even doen, er is goede professionele hulp bij nodig die ik jou kan bieden.

  • Voor werkgevers:

Voor bedrijven coach ik medewerkers, organiseer ik vitaliteitsprojecten, denk ik mee hoe het werkgeluk van de medewerkers bevordert kan worden en de duurzame inzetbaarheid vergroot kan worden. Ik neem organisatie vitaliteitsscan af, geef medewerkers Health Checks en geef informatieve en interactieve workshops en presentaties.

Maar wil jij met je collega’s starten met hardlopen en/of trainen voor een hardloopevenement of ander doel, ook daar kan ik bij helpen!

Ik kom graag vrijblijvend langs om te kijken wat ik voor jou en/of jouw organisatie kan betekenen. 06-40865237 info@vitaalleeuw.nl