Wil je

  • fitter en vitaler worden
  • beginnen met hardlopen of jouw techniek verbeteren
  • gezond bewegen (bijvoorbeeld bij burn-out klachten)
  • gaan sporten na ziekte of blessure
  • aan je leefstijl werken

Dan ben je bij mij aan het goede adres!

Ik geef groepslessen en personal trainingen. De groepen worden klein gehouden zodat ik je veel persoonlijke aandacht kan geven.

Sport en beweeglessen kunnen in een leefstijl coaching traject gevolgd worden, waarin tevens voeding en in- en ontspanning worden meegenomen.

Voor werkgevers:

Voor bedrijven coach ik medewerkers, organiseer ik vitaliteitsprojecten, denk ik mee hoe het werkgeluk van de medewerkers bevordert kan worden en de duurzame inzetbaarheid vergroot kan worden. Onderstaande trainingen kunnen op werklocaties of in de omgeving gegeven worden. Wil je met jouw team trainen voor een hardloopevenement of ander doel, dan kan ik jullie daarbij helpen.

Ik kom graag vrijblijvend langs om te kijken wat ik voor jou of jouw organisatie kan betekenen.

06-40865237 info@vitaalleeuw.nl

 

Groepslessen waarvoor je, je kan aanmelden

  • Oefeningen voor Hardlopers

Start 26 maart 2018 om 19:30 uur in Voorburg (VOL)

(je kunt je nu inschrijven voor de lessen die in mei)

  • Voor beginnende en ervaren hardlopers
Door hardlopen worden je beenspieren sterker. Andere spieren, waaronder die van je armen, schouders, rug en buik komen minder aan bod. Met name de rompspieren van bekken, buik en rug zijn belangrijk voor de looptechniek en blessurepreventie. Daarom gaan we er met deze cursus hiermee aan de slag. Maar ook de beenspieren komen aan bod. Tijdens deze training gaan we niet hardlopen.
Wil je meer weten of je aanmelden, dan hoor ik dat graag. Je kunt me bellen of een WhatsApp sturen op nummer 06-408 652 37,  of een mail sturen naar info@vitaalleeuw.nl

.                                           

  • Hardloopgroep Vitaalleeuw

Zaterdagen om 9:30 uur, vanaf Coffee Works Voorburg

 

Samen lopen motiveert en is erg gezellig. Heb je een doel voor ogen, dan kan ik je helpen om dat te realiseren. Loop een keertje (gratis) mee om te kijken of het ook iets voor jou is! We werken aan techniek, snelheid en duurvermogen en lopen zoveel mogelijk in de parken van Voorburg en Leidschendam. Af en toe ga ik, met groepen, naar Clingendael, Haagsebos of de duinen.

Ben je een beginnende hardloper vraag dan wanneer jij het beste kan aansluiten.

Meer info 06-40865237 of via: contact

  • Personal training

De personal trainingen kunnen op verschillende locaties plaatsvinden, passend bij jouw wensen en doel. Er kan voor jou een trainingsschema op maat gemaakt worden. Ook kan je, je bloeddruk en vetpercentage laten meten en voedingsadvies krijgen.

Tijdens mijn trainingen komen functionele oefeningen aan bod. Verderop lees wat functional trainen is.

  • Wandelen met functionele oefeningen (GymWalk)

Wil je graag met een groep buiten bewegen, dan is GymWalk misschien wel iets voor jou. We gaan wandelen en tussendoor doen we oefeningen. Iedereen kan hier aan meedoen. Erg geschikt voor mensen die niet kunnen of willen springen en rennen, en voor ouderen. Tevens als hersteltraining na een wedstrijd of ziekte.

Verderop lees wat functionele oefeningen zijn.

 

                     

De trainingen die ik geef zijn functioneel, maar wat is dat nou eigenlijk?

Functional Training is het best te beschrijven als het trainen van diverse oefeningen waarmee de sporter leert omgaan met zijn eigen lichaam in al zijn vormen van beweging. Experts zeggen: Functional Training is het trainen van beweging, niet van spiermassa.

Waarom Functional Trainen?

In het dagelijks leven word je constant geconfronteerd met verschillende bewegingen: opstaan, lopen/ rennen naar de bus, iets oppakken, weg zetten, opruimen etc. Door op een functionele manier te trainen leer je beter om te gaan met bewegingen die weer op hun beurt grote waarde hebben in je dagelijkse leven. Het bootst bewegingen na die het lichaam kent en dat gebeurt niet op een apparaat. Denk er maar eens over na hoe vaak duw jij iets zittend weg? Maar waar het bij de meeste mensen om gaat is natuurlijk het krijgen van een mooi strak en gezond lichaam. Door op een functionele manier te trainen zul je dit sneller realiseren! Je zult naast het ontwikkelen van een goede spier functionaliteit sneller afvallen, sneller een strakke buik ontwikkelen en dat allemaal op een leuke manier!

Vaak wordt beweerd dat trainen zonder toestellen minder veilig zou zijn in vergelijking tot het werken op ‘gestuurde’ fitnesstoestellen, maar niets blijkt minder waar. De nieuwe trend in de fitnesswereld verplaatst zich dan ook naar de ‘functionele training’. Functionele training is een trainingsvorm gericht op het ontwikkelen van deze bewegingsvaardigheden. Vaardigheden die een bijdrage leveren aan de kwaliteit van ons leven, prestaties verbeteren en blessures voorkomen.

Functioneel trainen kan niet iedereen zomaar even doen, er is goede professionele hulp bij nodig die ik jou kan bieden.