Wil je 1 van de onderstaande, dan ben je bij mij aan het goede adres:

 • Beginnen met hardlopen
 • Mijn hardlooptechniek verbeteren
 • Sneller worden met hardlopen
 • Een persoonlijk trainingsschema
 • Core, balans, kracht en mobiliteit oefeningen
 • Weer gaan sporten na een blessure of ziekte
 • Fitter en vitaler worden
 • Samen met collega’s trainen

Meer info: contact of 06-40865237

 • Hardlopen voor beginners

Wil jij 30 minuten achter elkaar kunnen hardlopen? Pak dan deze kans en doe mee met de beginnerscursus.

Naast een wekelijkse training met loopscholing, tips en persoonlijk advies, krijg je tevens een hardloopschema.

Wil je meer weten of je aanmelden voor een gratis proefles, dan hoor ik dat graag. Je kunt me bellen of een WhatsApp sturen op nummer 06-408 652 37, of een mail via contact

 •  Hardloopgroep de Vitaalleeuwlopers (zaterdag 9:30 uur)

Loop je al een tijdje voor je zelf en wil je graag beter en sneller worden? Of ben je net gestart met hardlopen en wil je hier ook een goede start van maken? Dan is deze training echt iets voor jou en meld je dan aan voor een gratis proefles. WhatsApp 06-408 652 37 (bellen kan natuurlijk ook), of stuur een bericht via contact

Je krijgt afwisselende training met techniek, loopscholing, interval en persoonlijk advies. We lopen in Voorburg, Leidschendam, Den Haag en Wassenaar.

 • Oefeningen; we werken aan de core, balans, kracht, mobiliteit en cardio (maandag 19:30 uur)

De trainingen zijn zeer geschikt voor beginnende en ervaren hardlopers, fietsers, wandelaars maar ook voor mensen die willen werken aan balans, coördinatie en kracht.

Door lopen en fietsen worden je beenspieren sterker. Andere spieren waaronder die van je armen, schouders, rug en buik komen minder aan bod. Met name de rompspieren van bekken, buik en rug zijn belangrijk voor de loop- en fietstechniek en blessurepreventie. Daarom gaan we er met deze lessen hiermee aan de slag. Maar ook de beenspieren komen aan bod. Deze lessen zijn erg goed als blessure preventie, maar ook als je een blessure hebt, kan je meedoen met evt. aangepaste oefeningen.

Wil je meer weten of je aanmelden voor een gratis proefles, dan hoor ik dat graag. Je kunt me bellen of een WhatsApp sturen op nummer 06-408 652 37, of een mail via contact

 • Personal training

De personal trainingen kunnen op verschillende locaties plaatsvinden, passend bij jouw wensen en doel. Er kan voor jou een trainingsschema op maat gemaakt worden. Ook kan je, je bloeddruk en vetpercentage laten meten en voedingsadvies krijgen.

Tijdens mijn trainingen komen functionele oefeningen aan bod. Verderop lees wat functional trainen is.

 

De trainingen die ik geef zijn functioneel, maar wat is dat nou eigenlijk?

Functional Training is het best te beschrijven als het trainen van diverse oefeningen waarmee de sporter leert omgaan met zijn eigen lichaam in al zijn vormen van beweging. Functional Training is het trainen van beweging, niet van spiermassa. We maken dan ook geen gebruik van Fittnesstoestellen in een sportschool.

Waarom Functional Trainen?

In het dagelijks leven word je constant geconfronteerd met verschillende bewegingen: opstaan, lopen/ rennen naar de bus, iets oppakken, weg zetten, opruimen etc. Door op een functionele manier te trainen leer je beter om te gaan met bewegingen die weer op hun beurt grote waarde hebben in je dagelijkse leven. Het bootst bewegingen na die het lichaam kent en dat gebeurt niet op een apparaat. Denk er maar eens over na hoe vaak duw jij iets zittend weg? Maar waar het bij de meeste mensen om gaat is natuurlijk het krijgen van een mooi strak en gezond lichaam. Door op een functionele manier te trainen zul je dit sneller realiseren! Je zult naast het ontwikkelen van een goede spier functionaliteit sneller afvallen, sneller een strakke buik ontwikkelen en dat allemaal op een leuke manier!

Vaak wordt beweerd dat trainen zonder toestellen minder veilig zou zijn in vergelijking tot het werken op ‘gestuurde’ fitnesstoestellen, maar niets blijkt minder waar. De nieuwe trend in de fitnesswereld verplaatst zich dan ook naar de ‘functionele training’. Functionele training is een trainingsvorm gericht op het ontwikkelen van deze bewegingsvaardigheden. Vaardigheden die een bijdrage leveren aan de kwaliteit van ons leven, prestaties verbeteren en blessures voorkomen.

Functioneel trainen kan niet iedereen zomaar even doen, er is goede professionele hulp bij nodig die ik jou kan bieden.

 • Voor werkgevers:

Voor bedrijven coach ik medewerkers, organiseer ik vitaliteitsprojecten, denk ik mee hoe het werkgeluk van de medewerkers bevordert kan worden en de duurzame inzetbaarheid vergroot kan worden. Ik neem organisatie vitaliteitsscan af, geef medewerkers Health Checks en geef informatieve en interactieve workshops en presentaties.

Maar wil jij met je collega’s starten met hardlopen en/of trainen voor een hardloopevenement of ander doel, ook daar kan ik bij helpen!

Ik kom graag vrijblijvend langs om te kijken wat ik voor jou en/of jouw organisatie kan betekenen. 06-40865237 info@vitaalleeuw.nl